Home / Organisatie / Media

LTL Woodproducts in de media

LTL Woodproducts in de media

LTL Woodproducts in de media

April 2017: Vakblad Houtwereld
LTL loopt voor goed doel

Na een pauze van een jaar deed LTL Woodproducts uit Vianen laatst weer mee met de bedrijven-estafetteloop van de Rotterdam Marathon. Hiermee steunde het team het goede doel van de marathon: het Jeugdsportfonds. “Om de toch al scherpe tijd van 2015 te verbeteren, legden we dit jaar de nadruk op een uitgekiende wisselstrategie”, aldus Jan Straatman. “Het lopen en wisselen ging erg lekker, we waren weer sneller en bereikten na 3 uur en 54 minuten de finish.”

Op de foto van links naar rechts: Roeland Plug, Erik Feelders, Ben Schimmel en Jan Straatman

April 2015: Vakblad Houtwereld
Houtteam weer sneller

“Het lopen ging erg lekker. Ondanks wat zoekwerk bij de wisselpunten waren we sneller dan vorig jaar”, aldus Jan Straatman namens het team van houtbedrijf LTL Woodproducts in Vianen dat gisteren weer meeliep met de Bedrijven Estafetteloop van de Rotterdam Marathon.
De sportieve LTL-medewerkers Ben Schimmel, Erik Feelders, Roeland Plug en Jan Straatman hadden voor deze editie nog harder getraind en hun harde werken werd beloond met een snellere tijd van 3 uur en 57 minuten.
Net als vorig jaar steunen de medewerkers langs deze weg het goede doel. Dit jaar liepen zij voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, het officiële goede doel van de jubileumeditie van de Marathon Rotterdam.

ltl-media-nieuws-april2015-hardlopers
Hun harde werken werd beloond met een tijd van 3 uur en 57 minuten

Mei 2014: Vakblad Grond/weg/waterbouw
Artikel over de natuurlijke duurzaamheid van hardhout en de rol die LTL Woodproducts heeft bij projecten in de gww-sector.

Bekijk hier het hele artikel.

April 2014: Vakblad Houtwereld
LTL volbrengt marathon

Het vierkoppige team van hardhoutspecialist LTL Woodproducts in Vianen heeft gisteren in Rotterdam succesvol de Business Estafette Marathon volbracht. Ook de doelstelling om binnen vier uur te finishen is gehaald.
Roeland Plug, Erik Feelders, Jan Straatman en Ben Schimmel liepen zich al enige tijd warm voor de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Door deelname aan het onderdeel Business Estafette Marathon wilden zij namens LTL Woodproducts het goede doel steunen, namelijk de Erasmus MC Daniel den Hoed Stichting. Jan Straatman bleek echter uiteindelijk verhinderd te zijn. Zijn sportieve rol werd gisteren overgenomen door LTL-relatie Gert Ockhuijsen.

ltl-media-nieuws-april-hardlopers

Op de foto vlnr Roeland Plug, Gert Ockhuijsen, Erik Feelders en Ben Schimmel.

Projecten
Nieuwsbrief & Online Aanbiedingen
LTL Woodproducts